Fredag

Ida fo vi ti bok och matmässan, mest av vi ju på matssidan o åt på alla smakprover :D Men nu ska ja iaf berätta om Berlin klassresan.
Vi fo ti Berlin förra veckans sönda och alla på klassen träffades på flygfälte. Allt fo smidit till och klockan sju satt vi alla på flyge. De va så rolit att se allas söta passfoton :D
När vi kom fram fo vi direkt o äta o sen ti hotelle. Hotelle va jättemysit och kiva! De bästa va nog när dom hadde nutella på morgonmålet :)
Ja tyckte att maten som vi åt var jättegod! På kvällarna gick vi oftast till nån restauran o vi fick äta nästan va vi ville!!! Vi hade varje dag någå program men efter det fick vi allti fritid och ja hade int alls tänkt att vi sky ha fått så mycke fritid som vi fick.
Dag 1 fo vi på en guidad buss tur runt Berlin. De va helt kiva men de to ganska länge. När vi hadde stigi av bussen gick vi först o ta bilder vid berlinmuren och sen till dendär berömda berlin statyn med hästarna på sig. O senare gick vi sen till Berlin zoo som va jättefint!
Kinkkiga turist senja :D <3
Dag 2 gick vi till ett Berlin museum o sen hade vi en guidad tur vid Berlin muren. Vi åt luch på en kisnesisk buffe restaurang och sen ble de lite shopping :)
Vi hadde ganska fin utsikt från hotellet :)
perus dabu miin :D
Dag 3 tog vi bussen till ett konsentrations läger som var intressant men samtidit jätte skrämmande! Efter de fo vi ti Hard Rock Cafe o äta lunch, och de va så rolit! Sen hade vi fritid tills vi på kvällen gick på en show som hette Stars in concert och de va människor som föreställde olika kändisar, där fanns bl.a Michael Jackson, Marilyn Monroe, Elvis och Sting.
Sen dag 4 gick vi på moronen till flygfälte...... Tack 9a för den bästa klassresan nånsin!!! :) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0