power

Snart ska ja ti gymmet igen. Ja ha int vari där på två veckor så vi får se hur det går, denhär gången blir de power, alltså muskler med tyngdlyftning.

Resten av söndagen har jag inte så mycke planer, förbereda för nästa vecka osv. mest njuta av den sista lediga dagen... :(

Nåja nu ska ja sluta angsta och fortsätta sticka! Ja håller på att sticka en tröja och jag hoppas att den blir fiin :D Ja kan visa senare en bild på hur den kommer att se ut.

Bajbaj


kap verde

Bilderna som ja har lovat kommer nuu!


de va helt insaneulous stora vågor där!! Här skillar ja surffande...


spenderade alla dagar på stranden me att sola och lyssna på musik, av nån orsak nästan bara lady gaga?


en dag for vi och fiskade :D Här e fångsten. JAG fick de coola fisken längst ner till höger :)
do I need to explane? :D


nästan hela kap verde va helt öken! föurom stranden som var full med hotell


jag har aldrig i hela mina 15 år smakat på så god glass som  i kap verde! Den smakade "riktigt". Mina favorit smaker var kokos och tiramisu, sooooo good!


back!

Nu har jag nog njutit påfullt av mitt sportlov! okej, int kanske ida när jag och Tara fo ti bibban för att öva på prov, belive it or not :D. Men de iaf skönt att ha kommi igång me de :) Senare ska ja sätta lite härliga bilder från resan! Nu ska ja fortsätta Feng Shui:a mitt rum ;)

coolioo

SITTER NU På FLYGFäLTE OCH VäNTAR ATT BOARDA... VI KOM GANSKA TIDIGT Så JA TäNKTE DRIVA TIDEN ME ATT SKRIVA ETT LITET INLäGG HEHEE :-DDUUDE JA MåST FAAAA . HEIPPAA

Preparations...

Nu har ja varo köpa lite tidningar, kommmer vara bra till hands under den 10h. långa flyg resan...

Och ja måst nu bara uttrycka mej här för dom som int har förståttdet är det är HELTSUPERMERAJÄKLIGTSJUK KALLT ute.

Skolan går btw rikit fint :) Kemma prov for bra och ja fick 9- i modda prove, yay!

Ja kommer inte att kunna blogga på resan så vitt jag vet. Kanske någå pytte inlägg untan bilder MEN ja kan lova er ett mega stort och fint foto inlägg efter resan ;) So stay tuned.


de fick bli en sucky webbild fö aj to renn kameran ti pappsen...

SNART blir de ElixiaPower och Zumba efter de (ama feida mej sidu..) :D

CIAO CHICAS!!!


Happy Valentine's Day!


While I'm cleaning...

...lyssnar ja på denhär sången:

:) gaaammal sång som påminner mej om långa singstar kvällar haha :D

show me your teeth

Gooomorron! Guud va skönt att vakna tidigt och se solen lysa!  Dagens planer är:

- öva på kemma -.- (har prov på månda moron...)
- städa mitt rum (ser ut som ett bombnedslag!)
- gå på gym
- hjälpa till på andreas lillebrorsas födis (hoppas jag hinner!!!!! de e så länge sen ja ha vari på ett barnkalas :) )
- pedikyr (man måst ju alltid visa lite kärlek till sina fossingar :) )
- tvätta kläder

EDIT
: Ja måst ennu sätta musik till ipodden för dom som e intresserade :D

Nåja, som ni ser har ja ganska mycke att göra, so I better get started :)

Ciao!


DUUUDES!

HErreguudd! Mamma kom hem med ett paket kex som smakar och ser ut som OREOS. I'm soooooo happy right now, hihiii :D OREOS i FINLAN?!? yay :) och jooo javet att man säler oreos här men i förpackningar av 4 för typ 5 euro...

Ja sku ida på Total Combat som jag har vätat på foreverr men de ble int fö jag och mamma börja bråka (ja lovar att ni int sku kunna klara av att se de, vi båda skriker till varandra på full hals men de e ganska vanlit att uttrycka sig på detta sätt i vår latinska familj när vi verkligen e arga på varandra haha :D)

Så nu blir de säkert SATC och "oreos" :)


burlesque

Den bästa filmen på länge! Alla som har tänkt gå och se den GÅ OCH SE DEN NU!!! Helt underbar heltänkeln, jag vill köpa dvd, soundtracken och till och med Burlesque kollektionen av O.P.I haha, de e nog bäst att  ja går och sova nu, hoppas jag drömmer vackra burlesque drömmar :)


KLICK!

so happy i could die

ho hoy! Nu ska ja på Shape och Stipaaerobic igen :D Efter de blir det bio kväll med 9-2:s tjejer!

So happy I could die av lady gaga har snurrat percis HELA dagen i mitt huvve! Tycker den e jättebra!

hmmm, var annar har hänt idag då? Ajjo ja fick 1.5/6 poäng i kemma föhöret ja tycker de va ganska bra eftersom ja int hade öva, som flesta fick 0.5p. men int Bruno, han fick 4 haha, han börjar bli bättre än mig i skolan :D

Well duudes, I'm off!

Här får ni njuta av sången!

KLICK!

Today

Idag har varit en helt normal, slöig dag. Skola från 8-4. Sen gick ja ti stan och köpte lite nagellack, for via verkkokauppa och sen hem. Var på datorn, skypade, och lagade mat. My day in a nutshell.


Malvalas topcoat e den bästa nånsin! Torkar vike nagellack som
hälst jättesnabbt! Domhär köpte från stocka för 4.60€ st.

Paradise

7 dagar....bara 7 dagar kvar tills jag får lämna dethär kalla och mörka landet!!! Sen blir det en veckas badandevid poolen med clubsandwishes under kap verdes varma sol. Can't wait!


Dethär är inte kap verde men hit skall jjag definitivt nångång under mitt liv!

4 needles

Jep, de tog 4 nålar innan dom va nöjda med blodproven. De fyllde upp sammanlagt sju (!) mini flaskor med blod, men de gjorde int ont eller någå, brukar int vara så känslig för sånt.

Ska nu data lite och sedan fortsätta öva.


Keeping the spirit up ! hehe..

Need some sleep

I'm tired as hell. Nighty Night, sleep tight and don't let the bedbugs bite :)


pilates

Idag var det då pilates som gällde. Det var helt ok men jag hade nog föväntat att det skulle ha varit lite roligare... Håller på att förhöra Bruno i moddan och sånt.

Imoron måst jag genast på morgonen fara och ta blodprov, bara för att se om mitt blod är hälsosammt, okej nä jag vet inte riktigt varför dom skall göra det men samtidigt mäter de också socker och kolesterolhalten.

Mitt öga mår mycket bätter och jag ser inte creepy ut mera, yay :D


I couldn't help it :)


<3 Ur so cute :)

love

poppin' pills

När ja vakna på morgonen kunde ja int helt öppna mitt högra öga, och för en månad sedan så beställde jag tid hos läkaren för att göra en check-up så man kan säga att jag hade tur i oturen.

Nåja ja fick iaf pastiller en kräm och droppar, allt för ögats skull, men imoron går ja säkert till skolen. Jag skulle nog visa en bild på hur jag ser ut men ja vill int :)

lalala

Nu ska ja snart gå och sova (efter att jag har gjort matteläxan och övat på franska förhöret förståss). Men som tur börjar ja halv 10 så det blir iaf sovmoron. DUDE nu kom mammas kokos flan (vet int va de heter på svenska) ut ur ugnen :) NAMIII!


old pic..

trött, hungri och ennu mer trött

Kom just från Elixia Power timme o ja kan int lyfta mina armar men ANNARS mår jag nog riktigt fint! Har vari på bra humör tack vare de ljuvliga vädre. Efter att ja hade öva lite på modda for ja på en promenad med ronja.
Vi måste ju stanna via mäkkin och ta en DAIM McFlurry.

Nu ska ja äta o sen öva modda maybe?

:)


paint

The nail laquers


My favoritesThe ones I wanna wear now :)
Goin Casual

Vaknade ganska tidigt med de va skönt eftersom jag har mycket att göra idag, tänker inte uttråka er med min långa lista...

Den första koppen kaffe är uppdrucken och nu ska ja kolla lite hur det blir med sommarjobb och sånt.

Kör med en casual outfit ida:  jeansleggins och converse topp :)

"runebergstårta"

Började dagen med att jobba i 6.5 h och sedan for vi med Tara och mom ti gymme, som då sku stängas om 45 min, grrrrreat. Men vi hann endå göra lite benmuskelr :)

Sen kom vi hem och började baka runebergstårtor! Dom såg inte ut eller smakade som runebergstårtor men goda va dom! Receptet hittar ni här.

Jag hade tänkt sypa med min kusin men hon e offline :( bläää så nu blir de säkert att städa mitt rum och titta på SATC/ läsa gamla 7teen , ljuva lördag :)walking on sunshine

NOT! Helvete va ja har kallt! Varför skall det vara såhär skitit jävla väder??? Jag kom hem för 10 minuter sen och ja kan fortfarande int känna mina tår!

Nåja, ja var igår iaf med Tara på Elixia och pumppa våra muskler, okej vi har kanske int ännu så mycke muskler men SNART! :D

Sen har ja ida vari på fotokurs och sen efter de sku ja ti elixia me tara eller treffa adde och de ble ingendera... Adde kunde int och stripaerobicen hade ren börja, så går de när man har för mycke planer.

Nu ska ja försöka skriva färdigt min kära filmanalys :)Loreal Scrublet Facial Wash

Aaaah äntligen! Mamma kom hem igår med denfär face washen som ja har letat efter i eeevigheter!! Enda sen dom hadde reklam om de i seventeen för 1 år sen haha :D De fann i hen helt vanlig citymarket. Den va jättebra och det var så roligt att putsa med dendär scrubletten :)

Sorry för den dåliga uppdateringen men det är sl-prov som gäller.
RSS 2.0