Hey There!

Har varit ganska skönt med en blogg paus måst ja säga! Jag vet int hur aktivt jag kommer att blogga här under fortsättningen av sommaren, men vi får se :)

Har iaf bara 3 dagar kvar jobb, TACK GODE GUD! Trivs verkligen inte mera där... Men jag vill först hitta ett annat jobb innan jag total quittar.

Imorgon har jag ledig dag, vilket blir superskönt och då ska ja även klippa håret! Och nu hade ja påriktit tänkt klippa de så som förra gången och INTE klippa pannlugg, haha :D

Idag var ja på stan me ronja efter jobbe. Ja köpte lite "skönhetsprodukter" hehe.. Lime Cocos bodylotion + Scrub och de doftar gooott! ;) Sen drack vi lite kaffe och så for jag vidare med Bruno och äta kebab. Resten av kvällen spendera jag hos Tara där vi talade om alltmöjligt och hade de riktigt lungt och skönt.

Ajo, sen sku ja också beretta om min vecka på Kisko och midsommaren! Ja hjälpte mest i köket och asistera me så mycke som ja kunde och sen stannade jag också midsommaren där för mina kusiner och deras kompisar kom dit och herregud va de va rolit!!!! KOmmer aldrig att glömma den midsommaren :)

Det vae nu här en liten update.


Någå sånhänt hade jag tänkt mig...

kirppis!

Tjenis! Här sitter en väldigt trött och nyvaken tjej i väntan på att starta till kirppisen! Jag hoppas verkligen att det int börjar rengna men just nu ser det ganska lovande ut.

Orsaken till värför jag är så trött är att jag igår var ute med mina kollegor på 4-seasons (haha, låter så vuxet), det var två män och resten tjejer så de vanog ganska kul :) Men var ute tillca. 12 och vaknade 7, så de vaint så mysit -.-

Efter kirppisen far jag till Kisko a.k.a min fasters yoga "center" där jag skall jobba den kommande veckan eftersom hon har kurs, efter det blir det houtskär som gäller för midsommaren. Kommer säkert kunna blogga på Kisko och kanske visa bilder på de SJUKT fint dekorerade rummen!!!

Wish me luck at the kirppis :D

As usual...

Nu har jag då haft halvjobbdag, vike var suuuperskönt! Tara hade planer o dessutom sku ja på gymså vi treffades int, och förståss hade ja titta fel på min gymlista och missade min timme -.- Men jag gick och jogga i stället vike också var sköönt, blev faktiskt förvånad över hur bra jag klarade min långa länk haha.

Imorgon blir de jobb igen och på söndagen ska ja sälja på kirppis me mamma, skrev ja de renn? :O Anyways, hoppas de blir fint väder!! Nu ska  ja väl senare kanske träffa min lilla tjeej :) Om hon int hitta på något annat för sig.

Ajjo! Idag förde ja mitt betyg ti lärkan klockan 9 på moronen och TACK andrea att du kom meeeee <3 :)

Halloj!!

Hittils har sommarlovet vari helt okej, har bara jobbajobbajobba och längtar MASSSOR tills ja kan fara till lande o sen Mallorca!

Men anywhoooos, jag har brutit min shoppinglakko... Men ja tyckte att jag förtjänade det eftersom ja har jobba så mycket, haha :D Jag köpte en pink läder rock (okey, I know how that' sounds... men den e faktiskt snygg!) o sen köpte jag en helt sjukt juvlig Audrey Hepburn stils svart knälång klänning, den kan jag visa en annan gång.

Idag fick alla veta till vike gymnasie de slapp in! Och jesss ja kom in till Lärkan, ja tror att alla mina kompisar och min käre bror förståss kom in dit de ville, så de e ja glad för!

Imorgon har jag kort dag på jobbe, så ja träffar säkert Tara en stund och sen måstmåstmåst ja gå på gym!!

Och dessutom måst jag NU börja boka program och biljetter osv. för mitt utlandsår till Uruguay/Australien/USA. I den ordningen önskar jag dem :)


ojojj, bilden gör int rikit rocken rättvisa (kan man ens skriva så..?)

haha, nå ni får en liten peeeak på den :) BAJJConverse

Jag behöver ett par nya converse, har 3 par som jag använder, två är ganska slitna och ett par är ganska utstickande och passar inte till allting... Men frågan är om jag skall skaffa mig låga vita, eller höga svart? Hmm..
Shoppinglakko!

Okej, jag vet int om dethär kommer att funkka... men de MÅST! Ja ska försöka hålla shopping lakko ända tills Mallorca resan! Jag har två ynkliga 50 centtare i min plånbok som jag ännu får använda hehhee.. men sen ska d va slut!

Och orsaken till detta är att jag köper kläder helt sjuukt sällan! Jag brukar nämligen satsa på att shoppa på utlandsresor :) So that's that for today!
Hohhoo, bara 47 dagar tills vi faaar !

The day off!

Har haft en juvlig dag med tara! Först cykla vi till stadikkan, dit kom också taras kompis mikaela. Där var vi i några timmar och sola, simma, åt glass, bulla och nötter :)

Efter det cyklade vi till taras mormor och gick och hälsa på henne! Efter det tog vi en ganska lång cykeltur runt stan, och tillslut hamnade vi på ett superduper mysigt café i fölisön, vi åt en tårtbit var, och förlåt, jag lovade migsjälv att inte ta upp dethär men jag måste.... en tårtbit kostade 7 (!!!) euro. Men det var nog värt det ;) Där satt vi sen i solen och talade om alltmöjligt.

Sedan började vi cykla mot hietsu, sedan hem till mig en liten stund och sen cykla tara hem. Sooooo that's my day in a big nutshell :D

Imorgon blir det jobb igen, men söndagen är ledig! YAY! Då skall jag försöka spendera quality time med mammsen och brorssan :)


The Chocolate cake


The Rhubarb ginger cakeThe Café

Gym???

Aaaah, ja har besluts ångest! Ska ja gå på gym eller int? Ja va ju endå o springa idag igen...

Idag efter jobbe träffa jag Alina på stan och vi åt B&J's glass! OMNOM de va gott! Ja åt cookie dough, baked alaska och coconutterly fair. Alla var sjuukt goda! De var också superroligt att träffa Alina! Länge sen sist.

Imorgon har jag leeeedigt!! Så då blir de stadikkan (med massormassor solkräm!!) och på kvällen middag med min storebrorssaa :)

Uppdaterar senare!


The happiest girl in the world!

God Morgon!! Sitter nu och äter mitt goda morgonmål (gröt med persika) och är superduper glad, denhär tjejen skall nämligen spendera en halv månad i Mallorca!! Jesss sir! 27 juli - 13 augusti. Wohooo:D

Snart skall ja på jobb och har tyvärr lång dag idag... 10.30-20.00. :(

Igår var jag på total combat och herreegud vad jag svettades! Det var som om jag skulle ha varit i dushen, huhhu. Förlåt för den informationen. Nåja, gotta go! Toodels!! (eller hur man nu skriver de..)

Duktiga flickor!

Jag och tara vaknade tidigt på moronen och gick ut och jogga! Vi jogga till och runt gräsviken, tog ca en halv timme. Sen for vi ti mamma, drack vatten och powerwalka tillbaka. Så nog har vi varit duktiga flickor!! Nu skall jag på jobb....

Have a grrrrrrrrrrrrreat day!:)

Day One

Nu är första långa jobbdagen över! 9.5 timmar jobb, huah!! Nu är jag ny dushad och datar, übersköönt! Imorgon har jag bara halvdag jobb så då blir det gym och säkert en liten runda på stan. Men eftersom jag int har bloggat på länge så kommer här lite bilder.Var på stan med Ama,Kassu och Senja på fredan före skolavslutningen och köpte en stooor(megagod) robert's mocka :)
Annapanna bjöd mej på kippo, en frozen youghurt bar! Där finns massor med juvliga "pålägg"! GUTA!


OCH idag på jobbet kom LASSE MELLBERG!! A.k.a Redrama! Och omg va ja blev nervööös haha :D Men ja våga int säga någå ELLER fråga hans nimmari... buhuu, ångrar det lite nu. Men de får bli till nästa gång han kommer :) han e nog söt!

Nu har jag gått ut grunsdkolan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tänkte bara att ni ville veta :)

RSS 2.0