Kill me, kill me now

Är det nån annan än jag som har suttit framför en dator 7 timmar i sträck (minus 9 minuter då jag for och äta+vessa) och försökt göra en website? Anyone? No? Thank god för då sku ni vara lika frikkin döda som jag just nu. Jag hade fixat allt på en minne pinne (hihi) så att ja kunde ennu göra någå hemma eftersom vi ska lämna in arbetet imoron, men så förståss glömde ja den i skolan -.- hoppas VERKLIGEN att ja blir färdig!

Nu blir det SATC, ladies and gentlemen

Bye~

Buenos Días!

Primero tengo que decir VIVA BARCELOOOOONAAAA!!!!  Yay, ja va igår med mamma och hennes kompis (som btw också har tvillingar, en flicka och en pojke OCH hon kommer också från uruguay, haha ni e säkert superintressserade) på Elmo bar i kampen och titta på matchen och de va nog ganska kiva fiilis fast nästan alla vi satt med (vi satt ute för de fanns int platser inne) heja på ManU.. Och sedan fanns de nån galen pojke som typ helt flippa han bara; "fuck that fucking Barcelona, I HATE Barcelona". Och sen ville han inte ge eld ti Elisabeth (mammas kompis) för att vi heja på Barcelona, geeeeez liksom.. Men han (och hans kompisar) var nog ganska snygga though :D

Dagen planer är iaf att sitta HELA dagen vid datorn och fixa website, tog igår en day off men ja märkte att det nog inte var det smartaste om man tänker hur mycket ja har kvar att göra på så lite tid...


Och på tal om någå helt annat så drömde jag om min kusin katinka :) Jag längtaaar sååå mycke efter henne!! Och de konstigaste va att ja drömde om henne när hon var liiten och guuud va hon var söt då! Men nog e hon söt nu också! :) Katinka, om du läser dethär: Puss på dej! :)


Okej, så ja hadde tänkt ta en fin bild på min latte, men sen glömde ja d och drack upp den..
Sen fick de bli en perus webi bildd...:)


Movie Night!

Igår kom ronja övernatten och vi tittade på Black Swan, alltså vafan?!?! Världens mest psykopatiska leffa, ja förstod nog int så mycke och dessutom var Natalie Portman freakeshly smal :O Men iaf så hade vi massor med gota, chips, choklad, jordgubbar cokis, u name it!

Och en sak som ja int alls kan förstå är att alltid när jag är med ronja blir jag den mest KLUMPIGASTE människan i hela världen; jag bl.a. fällde min pizza uppochner när jag tog den ur ugnen, brände min hand, glömde cokisen i frysen och när jag öppnade den...ja... ja tror int jag behöver förklara, nu har jag iaf fina kletiga kokis fläckar i sängen och på golvet...

På natten vakna jag av världens värsta magont! Jag börja nästan gråta för det knep så mycket! Usch, det var obehagligt!

Från en sak till en anna så var jag idag på Zios (skobutik) ytävänmyynti och GUD jag köpte ett par så sjukt snygga kalckar (mina första officiella, hihi) av Pura López och dessutomm på ett helt sjukt bbra  pris (190 e. billigare). Så nu är jag en supernöjd och glad tjej :) Ni får se dom på skolavslutningen ;)

Dude, duktighets pöäng till mej för ett så långt inlägg, hehee
haha, vi tycker om att leka me webin ;)

Tröööögt....

Just nu går det lite trögt till med min website. Går och anmäler mig till skolan och så ska ja treffa Anna Q. Efter det blir det oreo cupcakes och pops hos min bästa Tara, she sure knows how to make my day <3 :)

Ciao!


Före cupcakes....


EFTER cupcakes!

Hehe, måste nog säga att jag är ganska kreativ idag... not :P

AWIC

Om du vil så kan du gå in på en bra blogg som har över 1000 läsare.......

OCH DE ÄR MIN KOMPIS ANDREAS BLOG!!!!!!!!!!! HON KOM PÅ BLOGG.SE:s FRAMSIDA OCH BOOOOOOM 1000 läsare, ahha de e heeeeelt sjuuuk :D

Grattis vännen :D


TOOOOO CUTE!


Back from work...

Kom  från jobbet för ca 1 timme sen och har just ätit feta sallad! (Känns som om ja bara skriver hur mycket jag äter helatiden.. haha)

Jag ska nu försöka med websidan som jag skall göra men jag lyckades inte så bra här tidigare... heheeee

That's all for 2night folks!
Cantina West

Vi var med alla vänelever plus Elsi och Nina och äta lunch i Cantina West and it was gooooood :) Nu har ja just kommit hem från anmälningen i skolan. Pratade me Anna Q som e min handledare och hon e sååååå kiva!!

Dessutom så ska en pojke i vår skola Elias Eerola rita en bild av mej typ och så har han rita redan 3 andra till sitt specialarbete och så lottade han ut människor som "like" hans status och så blev ja vald :DDDD JEEE! :)

Nu ska jag jobba med mitt specialarbete och sedan skall jag på mitt riktiga jobb på 4seasons. Sen ska ja typ på en fest på Argentinas Ambassad, hehe :) Det blir god mat och grejjer.


Min första outfit bild typ ever.. haha och man ser int ens hela.. Nå sånt e livet :)

HOLA!

Kom just från POWER  timmen på Elixia and it feels gooood. Ingen känsla i världen kan slå denna känsla (okej kanske kärlek :) )

Och HERREGUUD ja fick 8+ i matteslutprovet!!!! Ja e så glad för jag trodde det for superdåligt :) Efter skolan gick jag med Ama till stan. Jag köpte ett par supersöta sandaler från Zara och sedan gick vi till Robert's. Efter det träffa vi Linda i H&M dit också Ipi och Sally kom. Jag varade en sjuktcool simppare. Sen for jag till Elixia nästan genast efter. Kvällens planer är att duscha, städa rummet och äta cashew chicken, NAAAAM!


awwww ama :D


The Dream Apartment

På senaste tid har ja fundera så sjukt mycke på att ha min egna lägenhet. Jag vet att det är ganska långt tills dess, åtminståne ett par år.... Men det kan inte hjälpas, jag längtar till den friheten man får. Att få välja exakt allting, från vad man äter till inredningen osv. Jag har noll planer på att stanna i Finland, så ja kommer definitivt flytta utomlands. Jag har LOVAT migsjälv att bo minst 6 månader i ; Miami, New York, Barcelona och London. Herregud, ja får kallakårar bara av att tänka på när jag sitter i min lilla balkong i Barcelona med den varma kvällsluften och tittar på glada människor ute på gatan och känner den goda doften av spansk mat.

Okej, jag kan gissa att det kan vara svårt att föreställa sig bara från att läsa denhär texten men i mitt huvud är allting klart. Ville bara dela med mig om mina framtidsplaner och drömmar.


Puss & Gonatt!


My New York Balcony <3

Sista skoldagen...

Imorgon är det officiellt den sista skoladagen, CAN'T WAIT! Idag hade vi (vänelevr) med 7:orna fotisturnering och tack vare det vackra vädret måste vi stanna inne vilket var ganska laame men de gick nog helt bra! Annas, Elliots och min klass, 7c, vann iaf en match! :D

Vi fick ut geggaprovet där jag fick 2 hela fel i, och dessutom håller jag mitt mattevitsord *happy as hell*. Så nog e ja nöjd! :)

Sen for jag till Tara för att titta på köpenhamn bilder och så åt vi franskisar och så var det straight off to work, och nu e ja hemma!!! Nu väntar en kall dusch och sedan blir det SATC. Gotta love life!


Happy Creepy face


Houtskär

Om några timmar ska ja till lande! De blir nog skönt, bara ta det lugnt och läsa i hängmattan haha. För det skall jag ännu till Zara och köpa ett par sandaler som ja vara igår o sen ska ja packa o sen sticker jaag.

Igår var jag med Andrea och Tara till Benjam's i Tölö där vi åt supernami pizza och lasagne, vi gjorde en jointventure(stavning?) och dela på allt, men som sagt supergott! Och som dessert blev det husets tiramisu. Och dehär gjorde vi förståss för att fira de grundskolans sista prov :) hehee

Men det blir tyvärr inte så mycket bloggande under veckolsutet men ses på söndaag!

Ciao for now!


Rööperi by night

DUDES ja glömde ju at berätta att jag också for och äta pitakebab med bruno igår, haha nu har jag nog ätit för en vecka!


Herregud, bästa pitakebaben in the whole frikkin world finns på stora roberts gatan!
Big Mama's.Francais

Nu har vi franska och vi e bara i datasalen, sköönt :) Efter maten har vi det berömda matteslutprovet, hoppas det går braaa! Efter skolan skall jag försöka ta med nån för att komma och äta kebab me mej haha :D Har så jävligt mycke lust på kebab me franskisar! Who's in?


So true!haha --> weheartit

 


Algebra.

Kom just hem, for lite tidigare så att ja ska hinna lva ordentligt på matte ida hehee :) Vi har ren fått väta alla våra vitsord förutom 4 och det ser ganska bra att kan ja säga. Jag måste förlåta för detta nördig inlägg, men nu ska ja checka min mail o sen blir de matte!

CIao chicas (y chicos?)

ELLE

JIHUU min första ELLE kom idag! passar ju perfekt nu när jag inte har någå prov att läsa på..


Rose Poudré

TJENA! jag ville bara meddela alla tusentals kära bloggläsare att jag lever ännu :) Har bara int riktigt haft tid eller ork och dessutom en massa jobb och skolarbete. Men nu e de så jääävlit lite kvar!!!

Lackade iaf igår mina naglar och drog ett till lager på idag, jag skulle inte annars besvära er med att läsa dethär men det är den juvligaste vår färgen måste jag säga!! Den är av rimmel london och heter: Rose Poudré :)

Det har faktiskt hänt enmassa sen jag bloggade sist men det viktigaste och mest nämnvärda är ju förståss att FINLAND VANN VM GULD I ISHOCKEY! U know, for those who still did't get that....Blog Y'all 2morrow !

Yesterday.

Jag hade en ganska juvlig dag igår. Jag var nästan hela tiden med Bruno och det verkar som evigheter sen sist fast vi ser varandra varje dag. Först köpte vi energia juoma ( ja tror de e andra gången i mitt liv ja druckit en hel :O ), sen givk vi lite ti parken och chillade och sedan cyklade bruno hem med mig på packaren och ja va så rädd att mitt bakhjul skulle punktera heheh :D


En mycket vacker bild på mig och min käre bror! <3

Great day with great people

Ida har de vari en superdag! Skolan va ganska chill började halv 10 och hade bara 3 timmar, okej vi hade föhör i sl men de gick också super :) Sen for ja ti stan för vi hade med media gruppen ett studiebedök på luckan som faktiskt var ganska intressant. Sen köpte jag de nya B&J's glassen. ni vet dendär oceanpeace glassen och träffade anna vid 3 smeder, DÄR man btw fick gratis cokis, lyx! :D De va juvlit me sol, och vi prata om dittan och dattan...

Det var planerat att treffa Andrea men sen så ble de lite sent när jag sku sen gå till gymmet ( har vari där 3 gånger denhär veckan :) *proud*)

Nu blir det årets absolut första jordgubbar till efterrätt! Och en tidig uppstigning imorgon, jobb från 8-11 och sedan 12-18, yay!


haha, Anna "lånade"  ett par skedar från ett cafe :D Ganska schneekigt!


I want to get it out there

Jag har redan satt denhär videon på min tumblr blogg och på facebook, men ja vill verkligen att dethär meddelande skall komma fram och att unga börjar förstå hur farligt det verkligen är att sola utan solkräm och gå till solarium, så snälla, titta på denhär!Dethär ämnet är speciellt viktigt för mig eftersom vi har haft hudcancer i familjen och bl.a. mamma och jag har väldigt känslig hud och dessutom ganska mycket födelsemärken. Hoppas denhär videon får er att tänka efter, sköt om er!

Skönaste morgonen

Vaknade en timme tidigare än vad ja skulle ha bordat! Sååå ja steg upp åt gröt och gick på datorn. Ja har ganska kort dag idag ; först franska sen matte o sen jumppaa. Klockan 16.30 börjar då mitt kvällsskift på 4-seasons som ja sa o ja e nog inte så excited meeeeeen va kan man göra? :)


nuuu ringer alarmklockan so I better get going....


jumppa timme förra hösten :)

busybusybusy...

Skööönt att kemma prove är över!! Idag for jag efterskolan till mamma och därifrån till gymmet, Power som vanligt  :) Imorgon börjar ja halv 10 (thank god) o sen har jag jobb på 4-seasons på kvällen :/ Ganska lame men ingen annan kunde va så ja sa att ja nu kunde vara...

MEN för dom som inte vet så e de 5 veckor skola kvarrrr!!! :) Tiden har ändå gott ganska snabbt om man tänker. Blir konstigt att skilja sig från alla! :( Men som tur finns det fb ;)

Jag har haft en überchill kväll med täykkärit, just vad jag behövde efter prove och gymmet. Är skiit trött så går säkert och sova snart.

puss!


Dude, va hände till kvalitén ? :O


HEY ja tänkte glömma dagens typ höjdpunkt! Till moronmål åt jag hjärtformade salamin :) Sjukt coola OCH goda!


Det var väl det :)

Sweet Sunday.

Brukar oftast inte alls tycka om söndagar men denhär har inte varit så hemsk. Har haft pjamasen på hela dagen samtidigt som ja har data och försökt läsa lite läxor. Imorgon börjar jag 9 och skall då till Benna (skolhälsovårdaren) för en normal check. Idag var det då sista mässäily dagen hence halvt kilo nypotis med massor smör och plättar med dulce de leche :)

Nu blir det dush om ja orkar och sen krypa in i den nybäddade sängen med fresha rena lakan (en av dom bästa känslorna i världen)

Good Night World :)


MAY.Då var det första Maj. Jag hoppas att alla har haft en trevlig vappen och inte druckit för mycket...Igår var jag på min mammas kompis fest, ganska perus latina fest, hög musik , mycket mat, många människor osv. ganska kul faktiskt :) Men ja kan int vänta på att få höra all gossip från veckoslute hehheee :D Jag har i varje fall bestäm mig att Maj skall vara min månad! Under maj skall jag:

- blogga ofta om intressanta saker! :) (också på min tumblr)

- träna 3 gånger varje vecka, har blivit lite lite på siståne

- äta hälsosamt (då menar jag helt enkelt att skippa godiset m.m, men idag räknades inte eftersom jag åt 10 american pancakes (!) in my defense så va dom ganska små :)

- köpa fina kläder som ja tycker om :) Har ändå jobbat så hårt så ja tycker att jag förtjänar det!

- jobba hårt i skolan som sista vadå? 3 veckorna?? :DD

Det börjar vä vara det... Nå ja hoppas att alla har en riktigt trevlig dag :)

CIAO!

RSS 2.0