Debatten.

Idag hade vi paneldebatt i skolan där Lene och jag var för löneskillnader och Benni och Senja var emot. De gick väl helt okej, ibland märkte jag nog att det kom lite strunt ut ur munnen, men så e de väll i debatter... O sen va de ganska svårt att vara för något som man var emot..

Sen hade vi också hejarklack där det börjar gå framåt så de e nog ganska kul också. Nu blir det ordentligt övande på sl!!


Back to school...

Jag har ingen lust alls att gå till skolan imoron! :(  Jag mår helt skit, har huvuvärk och ont i magen, dessutom ska ja vakna 6 imoron för att öva på sl -.-

Men tillbaka til goda minnen om påsklovet :) Ja var alltså på landet i Houtskär ca 4 timmar härifrån. Där var juuvligt varmt! Typ 20 grader i solen och solsken alla dagar. Jag tog det väldigt lungt, lästa, bakade, spelade, sprang, åt och var på egg hunt haha. Ett perfekt påsklov med andra ord.


Här är en liten bild på vårt lande :)
jag börjar må illa när jag ser denhär bilden, proppade i mig helt för många macaroons, men bilden va så fin så ja måste  sätta den :)

Nu blir det tänderna och isäng! nattinatti!

powewalk!

Juuuuvli väder ute! Nu blir de powewalk me mammsen o senare idag glass med Andrea! Have a nice one!

Ignore the pic har jävlit brottom och hann inte ta en bättre haha :D


Take me somewhere I want to go.

Jag kan ju inte klaga på det fina vädret vi har haft nu, men de finns ändå nånting som gör att jag så sjukt mycke vill fara nånstans! Inte vart som hällst utan till spanien eller sydamerika. Jag ser inte helt pointen i detta inlägg men ja ville i varje fall säga det.

Jag älskar Finland eftersom det är mitt hemland bla bla bla, men ja vill ändå bort, träffa våra släktingar och kompisar som inte bor hääääär. Men det kommer väl att hända ganska snart om jag far till utbytes år till Uruguay... Thumbs up att ja kommer våga göra de, hehheee :)


Haha, jag och bruno med våra kusiner i Uruguay, för ca. 8 år sen :)

MUSICAAAA

Håller nu på att ladda musik/titta på täykkärit/göra crystalrocks/fb, dude ja kan göra många saker på samma gång hehhee :D

Ikväll har jag inga speciella planer, imorgon bär det av till landeeeet. Det blir nog superskönt! Där finns perfekta springvägar och eftersom jag inte har puntat denhär veckan blir det riktigt bra att springa där :P

@ Andrea's

yay! Nu är deäntligen påsklov!!! Vi har just stekt våfflor och nu sitter vi och ser på SATC :)
Blog u later!


old pic:)

Tuesday.

Idag for vi till Lärkan och fyllde i våra kurs lappar. Jag har 33 kurser vilket jag tror blir helt piku lite för mycke men ja vet int...Nu har jag i varjefall skjutit fram finska övandet ett par timmar, ni vet:
"okej om en halv timme, nå OKEj en timme till, okej nu PÅRIKTIT en timme! Fuck it, de går säkert helt bra utan att öva..."

DUDE, ja kom just på att specialarbetslappen måst vara inne imorooon :( BU. Men det var väl inget annat. Eller nåja, ja har ändrat lite designen på min tumblr, if u wanna check it out :)

Och ÄNNU en sak: titta vilken bild jag hittade på tumblr! Blev ganska förvånad :O


Känner ni igen? ;)

Nya länkar!

Nu har ja gjort så som smarta Ama! Nu kan ja läsa alla mina kompisars blogg när ja e på en anna dator ;) Om jag har glömt nån säääg! Och ja vet att du Tara också tänkte på de men I guess att ja va snabbare muahahhaa, okej skämt åsido, ja tycker vi alla ska göra de!

Kram till er alla!

:)

Denhär får mig på något sätt på gott humör!


KLICK!

Monday.

Jag borde igentligen öva på finska prov men jag vet int riktigt hur jag skall börja..? De e säkert andra som kan hålla med mig. Jag har liksom inte sparat mina finska böcker från 7:an och 8:an..... Nåja, ja får väll komma på något anna sätt :)

Somtur blir det en superkort vecka och dessutom sluta vi 12.45 på onsdaaaag! Det var väl allt.

Over and Out.

The Jewellery

Är nu i datasalen och har snart klarat av dubbeltimme data! De e ganska skönt att sådär vakna framför datorn hehhe men de känns också onödigt, ja menar ja kan ju lika bra göra de hemma.. Men från och med nästa timme kommer vi få stanna hemma och jobba på våra dataarbeten.

Jag tänkte kombinera data och specialarbete och göra en hemsida för min mammas smycken, hon har ren en men hon skulle vilja ändra på designen och färgen. Ja tror att de kommer bli ganska svårt eftersom jag inte vet någå om websites så därför kommer jag säkert behöva lite extra tid...

Här kommer i varjefall några bilder som vi tog igår!

Dethär två är mina favoriter!!
Men dehär tycker ja också om :)

Fresha vårfärger!


chilligaste dagen på länge!!

Guuud va skön dag jag har haft! Vaknade lite över åtta och började baka chocolate chip cookies och så värmde jag upp croissanter. Sen blev det topmodell och fotande av mammas smycken som tog nästan hela dagen, det blev faktiskt lyckade bilder!! :)

Klockan åtta (han just och just till finnkino :o) så gick jag med bruno på Gulliver's Travells (två L ?) som va ganska rolig, lite konstig, men rolig :D

Cyklade sedan hem och fortsatte med att titta på topmodell och lacka naglarna. Och de som vill veta dagens äckligaste grejj är att jag inte har ätit NÅGÅT annat än chocolate chip cookies, croissanter och flan idag.... Och ja det är sannt! Detox imorgon kanske? :D skulle inte vara en dålig ide....

Nu har ja lite Tumblra och så börjar det väl bli dags för att sova? Börjar ändå 8 imoron -.-

Nighty!!


Twisted french mani.. :)

Måste också senare visa smyckes bildenaa!!

va ska ja skriva här?

Nu e de ju äntligen fredag!!! Det har hänt ganska mycke saker under veckan som inte har skrivit om...så då kan ja vell göra de nu :)

För det första så har jag varit på ganska bra humör tack vare de juvliga vädret, och jaa jag nöjer mig med +11 grader FAST de e varmare i stockholm :D, men jag har ändå haft mycke att göra i skolan och så vidare så man kan inte säga att jag varit så hemskt social...

Sen sprang vi 100 m igår i jumppan vilket gick sådääääär, ja vet att ja kunde ha sprungit snabbare, så säger man ju varenda gång! Idag skaffade jag också mitt sommarjobbb vilket är superskönt att nu ha understökat! Jag ska jobba i 5 veckor straight från och med 6 juni till 9 juli, jag har inte så hemskt mycke andra sommarplaner förutom att fara ti lande och träffa mina hätliga kusiner från tyskalnd och eventuellt en resa till rom med mamma och Bruno vilket jag verkligen hoppas kommer att bli av!

Idag tävlar Anna och Andrea i FM(hallååååååå FINLANDS MÄSTERSKAP!!! ) och ja e superduper excited haha :D
Jag borde också börja städa mitt rum.... men de orkar ja int me, imorong hade jag tänkt gå på stan men jag vet inte om det blir av eftersom plånboken ekar och dessutom har jag inte riktigt energi med det men jag hoppas iaf att det blir lunch på stan :)

Och dehär veckolsutet hade jag tänkt frossa i mig en massa kalorier eftersom mamma skall göra croissanter (häften med choko, nammmm ) o sen ska ja baka chocolate chip cookis, flan och sen hade ja ännu tänkt investera i en B&J's burk, ja menar If ur gonna so something wrong, do it right!

Nu blir det väll spenatplättar och så småningom skall jag cykla till pappa eftersom jag har jobb imorgon på morgonen och det är mycket närmare från pappa..

I want to ride my biiiiiike

Idag tänkte jag spara lite tid så ja tog cykeln till skolan! De va sååå skönt, och ett klart tecken på att våren nu är här till 100%. Solen skiner och det är fint väder men ja sku int minda om de sku bli liiiiite varmare så skulle man kunna använda vårrocken.

Nu blir det francais avec mon chere frere :)

Aurevoir!

Zzz...

Som vanligt hade jag just skrivit ett trevligt inlägg o sen förvinner det :) Är det bara till mig det händer eller är jag inte den ända :O

Nåja, gymmet gick braa, ganska tungt men alltid trevligt hehee...

Har inte övat nån franska alls idag, var så trött att jag somnade genast efterskolan, for sedan direkt till gymmet o sen va ja bara ännu tröttare.

MEN jag hoppas att denhär trötthets perioden snart  kan sticka åt Helvete, varken roligt för mig eller för er kan ja tänka mig :)

Nå nu ska ni sova sött och drömma fina drömmar!


tired? what...me? NOOOOO

Data X 2

Ja har nästan vari en hel vecka utan dator!! Tänk så sköööönt. Men de sku nog också va roligt att klara av att sätta 2-3 inlägg per dag (alltså såna som har nån mening, inte någå önödit..) Men nåjaa. JB leffan va superbra, och ja e kanske inte en belieber men jag har mycket mera respekt för honom och hans arbete, hehe :)

Och på lördag jobba ja hela dan o sen for ja till Alinas födisfest där de va jättekiva!

Söndag va en ganska chillig dag, vi fixa men cykel me pappa, fo och cykla åt glass o allt sånt kiva :)

Sen sku ja fara o titta på Andreas och Annas övningstävlingar men sen ble de inget.....

E IPI och AMA glada nu? :D


Never Say Never

Här kommer ett snabbt inlägg medan vi är i datasalen så ja tänkte berätta att jag skall idag med Ipi och titta på Never Say Never :D Ja e kanske inte helt lika excited som hon men det blir säkert helt kul!! :)fail...

Det gick ju inte så bra med det är att blogga varenda dag, men jag har varit hos pappa där jag inte haft min dator med... Men ja ska nu iaf göra ett ett inlägg (utan skrivfel hoppas jag, så att min goda vän ama inte blir irriterad :D )
Nu är det gym som gäller, POWER. Har just lagat en stor kopp med kaffe, nam! (nödvändig information, hehe)

Herregud, mamma läste just att det har skett en ny jordbävning i Japan, på SAMMA ställe!! Herregud , stackars människor, det skall också komma en 1 meters tsunami till, och tänk på hela kärnkraftet som de jsut och just kan hålla ihop, nu kommer allt att ... förstöras.
Man känner sig så hjälplös i sånahär situatuoner, man har inte pengar att donera men man kan inte heller flyga dit för att hjälpa dem, de ända man väl kan göra är att be..
Och vi människor här i Finland gnäller på vädret varje dag medan människor i andra länder just har fölorat sina hem och familje medlemmar, det får en verkligen att tänka på allting vad man faktiskt har. Jag skall verkligen skärpa mig!
Coolest Sneakers Everrrr!

Jag och Senja var och delade ut reklamer på skiexpo och som "betalt" så fick vi presentkort till en frissa/sneakers butik, och på hemsidan hitta jag vääärldens coolaste sneaker som jag skall beställa :) Dom e "out of stock" men ja skicka just ett mail ti dom och ja hoppas att man ändå på någå sätt kan beställa dom!


Ok, jooo dom e lite "out there" :D haha men ja tror nog ändå att ja sku kunna använda dom! ;)

9 weeks left...

.....until summer!

Can't Wait! :)

Féliz Cumple Cariño!!
17 hela år varav du har haft äran att känna mig i 10 av dem :) Grattis Ronjaaa!

Finally :)

Nu har jag läst nästan hela hk:n skrivit och övat på mitt tal och t.o.m. övat lite matte. Nu e ja skittrött och skall snart gå och lägga mig.

Buenas Noches, que duerman bien! :)


Jag ser halvdöd ut och bruno ser jävlit skrämmande ut! Enjoy :)


Skype,Ice cream, speeches ,dr martens & other stuff


Skypar nu med anna! Äter glass pratar bloggar och tittar på dr martens :)

Pusi!

btw. these are soo cute!!

Enjoying my Phish food

Dagens höjdpunkt:
Preppy.

Nåja, nu ska ja iaf gå till nån mammas kompis födisfest till Cantina West, hade tänkt traska till butiken och köpa B&J's men det får väll bli en annan dag. Ipi: de ble vell utgång i alla fall, haha :D

Trevlig Lördag :)


In hell

Dethär känns som värsta dagen i mitt liv! Allting går helt fel! Dagen börja bra men nu känns allt skit. Drunknar dessutom i skolarbete, int för att jag har börjat med att ta itu med det ännu. BLÄ. Hoppas imoron blir en bättre dag oc hoppas ni har det bättre....


EDIT: Ja märkte jjust att dehär var mitt 200:ade inlägg, way to celebrate the special day.... hehee

The Breakfast

Lördags morgonmålen är viktiga! Ida orkarde jag inte riktigt satsa (sista bilden), hehee. Men dom ANDRA e från tidigare lördagar :)

Ja vaknade idag pigg och glad och började städa mitt rum, tog sedan en lång dush gjorde moronmålk och nu sitter jag här. På basis av förra inlägga kan ni sekert gissa vad som gäller till näst...

See ya, Don't wanna be ya!! (I don't get that one?)

Submarino!

I'm back!!! Jag har int vari på datorn på 5 dagar de måst vara rekord?? Okej, ja ha vari på nettin på telefonen en de räknas nog inte.... :)
Jag var idag på Elixia och hittade min nya favorit timme!!!!!! Total-Fitball (Ipi sku ÄLSKA denhär timmen!! Dom spela Baby ;) Närr kommer biljettena ut IPI?)-Streching, 1.5 h. tog det och de var superroligt!

NU håller jag på att dricka världens goooodaste kakao. Man värmer mjölk, hackar fyra bitar choklad, lägger de i mjölken och voilá! Där har du en Submarino som det heter på spanska.

Jag har nu dom senaste 2 timmarna försökt räkna matte... OKOKOK ja veeeeeet "vem fan räknar matte och dricker varm kakao på en freda kväll?!?! I MEAN WHO DOES THAT"  blaaah blaabLAA
Men efter de som ja fick i förra matteprove (3/36, nä de e int ett april skämt och nu tänker jag  som Tara sa lägga det bakom mej :D) så MÅST ja öva till nästa matte prov som vi har på tisda. De e säkert många som undrar HUR och VARFÖR men de e bara sånn ja e..... FACE IT! I know u guys still love :) Okej nu börjar man märka att ja e lite trött..hehe

MEN de som dethät inlägget egentligen skulle handla om... Idag är det första April, och nu ska jag under två månaders tid BLOGGA åtminståne ett ordentligt inlägg per dag :) Har varit så slarvig så det är exakt vad jag kommer att göra!!

Men jaa... de var vell det,
Veckoslutsplaner är då matte (O.o what a surprise) gym (har renn vari 3 gånger denhär veckan *stolt*) och filmkväll med Tara :)


RSS 2.0